Сертифицираните от AGR Opel Performance спортни седалки разполагат с всички

...
Сертифицираните от AGR Opel Performance спортни седалки разполагат с всички
Коментари Харесай

За седалките на Opel Insignia GSi

Сертифицираните от AGR Opel Performance спортни седалки разполагат с всички авангардни системи и съоръжения, които са към този момент известни от най-висококласните седалки, предлагани за Insignia. Интегралната седалка на GSi предлага също и вентилация, отопление, функционалност за масаж и странични опори с конфигурация. В най-спортната версия на Insignia тези функционалности се съчетават с висока опора за гърба. В допълнение, траекторията на колана е оптимално усъвършенствана – факт, който не е общовалиден за интегралните спортни седалки. Клиентите могат да избират всред две премиум кожени комбинации, а дискретно лого GSi е интегрирано във отвесната част.



Настройката по дължина, дълбочина, както и регулирането на опората за краката и ъгъла на отвесната част, наподобяваща кралска кобра подготвена за офанзива, могат да бъдат електрически настройвани. Въздушните възглавници на регулируемата в четири направления лумбална опора също се задействат по електрически път. Всички настройки могат да бъдат запаметени с бутон memory – само регулирането в дълбочина би трябвало да бъде осъществено ръчно. Вентилацията и отоплението са интегрирани и в двете елементи на седалката, а като допълнение лидерът може да се наслаждения на масажна функционалност на гърба. Цялостното комбиниране от спортна странична опора и функционалности свързани с комфорта трансформират новата Performance седалка в неповторимо предложение. То е създадено в развойния център за седалки в Рюселсхайм.



Обикновено, производителите на коли купуват суперспортните интегрални седалки от профилирани снабдители. Нещата обаче стоят по напълно друг метод при Opel Insignia GSi. Техническият развоен център разполага с високо равнище на подготвеност, когато става дума за конструкция на седалки. Концепцията на второто потомство на Insignia планува през цялото време на създаването основаването на модулна система с интегрирана Performance седалка, като самобитен разцвет. Това разрешава всички системи свързани с комфорта да бъдат непокътнати и в една „ чистокръвна “ спортна седалка. Освен всичко друго, основаната от конструкторите на Opel разработка има и своите стилистични особености: водачите за раменните колани имат същата форма като отворите за въздух в предната част на Opel Insignia GSi и са израз на извънредно внимание към детайла.



Базовата конструкция на Performance седалката също произлиза от Opel. Ключовите стоманени детайли се създават в завода в Кайзерслаутерн, а унифицираната разработка и произвеждане на новите седалки води до доста понижаване на тежестта. Докато спортните седалки – без каквито и да било удобни характерности, които GSi има – имат тегло от 28 кг в Corsa OPC, присъстваща на пазара от няколко години, новата интегрална седалка с всичките функционалности прибавя единствено 26 кг към тежестта на Opel Insignia GSi.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР