Сертифицирана за изследване с PCR тест за установяване на COVID-19

...
Сертифицирана за изследване с PCR тест за установяване на COVID-19
Коментари Харесай

Лаборатория към МБАЛ - Асеновград започва тестове за COVID-19

Сертифицирана за проучване с PCR тест за определяне на COVID-19 бе основана в Асеновград. Тя е ситуирана пред входа на общинската болница в града. Лабораторията разполага със документ и лиценз за работа. Медицинският пункт е лицензиран със заповед на министъра на опазването на здравето професор лекар Костадин Ангелов. МБАЛ - Асеновград се подрежда до лечебните заведения, които имат право публично да организират високоспециализирано медико-диагностично проучване " Полимеразна верижна реакция за доказване на Коронавирус 19 “. Според министерската заповед, резултатите от проучванията ще се ревизират и подписват от доктор.
Ангажимент на шефа на лечебното заведение лекар Иван Червенков е персонално да подава информацията до Единния информативен портал за COVID-19. Звеното бе сертифицирано, откакто бяха изпратени пет позитивни и 10 негативни за COVID-19 проби РНК за удостоверение в Националната референтна лаборатория.
 Експерт: Медиен и цивилен напън ще усъвършенства цените на PCR тестванията Експерт: Медиен и цивилен напън ще усъвършенства цените на PCR тестванията
„ Когато има високо търсене, е обикновено и цената да се повиши, въпреки че има предложение. Но има и степен на административно обслужв...
Към момента МБАЛ - Асеновград е похарчила от личния си бюджет над 27 000 лв. за проучване с PCR тест на общо към 250 болнични чиновници и пациенти , като пробите са били изпращани до външни медицински центрове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР