Сертификатът на бившия ръководител на Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) за владеене

...
Сертификатът на бившия ръководител на Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) за владеене
Коментари Харесай

Фирмата, вдигнала нивото на Пламен Георгиев по испански - не сме лъгали

Сертификатът на някогашния началник на Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) за притежаване на испански език не е подправен. Това настояват от компания " Никанор ", която е издала документа, удостоверяващ, че Георгиев има равнище B1 по испански език.
Съмненията станаха факт, откакто учител по испанска лингвистика откри 13 неточности в документа - правописни, пунктуационни, даже и смислови. А владеенето на испански език на положително равнище се допуска, откакто Георгиев потегли да става почетен консул на България във Валенсия.
" Тази тапия е издадена на датата, на която е посочена и той е бил един от чиновниците, които са минали това образование. Сертификатът е написан на латиница, с британска писменост и няма по какъв начин да има от горната страна съответните интонации (…)? Аз не съм експерт, още по-малко знам испански, ще се съветвам, аз не съм чула мнението на нашите преподаватели ", твърди пред bTV шефът на " Никанор " Витлена Ангелова-Василева.
Припомняме, че самият Георгиев в автобиографията си пред Народното събрание, с която кандидатства за началник на Антикорупционната комисия, си дава оценка A2 за равнището на притежаване на испански език. Миналата седмица, обаче, посредством в. " 24 часа " се появи документ, съгласно който Георгиев е карал курс и владее езика на равнище B1. Само че документът е с дата 2 март 2017 година. А упоменатата автобиграфична информация, подадена от Георгиев в Народното събрание, носи входящ номер от 9 февруари 2018 година. Излиза, че когато е кандидатствал за остарелия си пост, Георгиев е вписал по-ниско равнище на притежаване на испански спрямо това, което към този момент е имал съгласно документа.
Междувременно, в претекстовете Георгиев да стане консул, външният министър Екатерина Захариева не е изтъкнала достиженията му в правоохранителната област. Точно тях, с думите " хиляди награди ", посочи обаче министър председателят Бойко Борисов, отговаряйки сбито на въпроси за странното решение.
На 15 септември, пред постройката на МОН се провежда събитие, озаглавено " Контролно по испански за Пламен Георгиев (вход свободен) ". Повече детайлности научете в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР