Сертификатът на бъдещия консул във Валенсия Пламен Георгиев за владеене

...
Сертификатът на бъдещия консул във Валенсия Пламен Георгиев за владеене
Коментари Харесай

Сертификатът по испански на Пламен Георгиев е пълен с грешки

" Сертификатът на бъдещия консул във Валенсия Пламен Георгиев за притежаване на равнище Б1 на испански език, който вестник " 24 часа " разгласява, е изпълнен с неточности.

Преподавателят по испанска лингвистика в Софийския университет Боряна Кючукова откри 13 правописни, пунктуационни и смислови нарушавания на езиковите правила, съобщи bTV. Тя е безапелационна, че всеки, владеещ на равнище Б1 испански, би трябвало самичък да хване грешките. Ако неин студент ѝ съобщи работа с такива неточности, двойката му е обезпечена, твърди Кючукова. А този документ, показан в Испания, ще злепостави всеки.

Фирмата " Никанор ", чието име стои на документа, оповестява на уеб страницата си, че Георгиев им е бил възпитаник. През 2016 година - 2017 година " Никанор " ООД е изпълнила социална поръчка с предмет " Провеждане на чуждоезикови образования по Испански език " и Пламен Георгиев е един от чиновниците на КОНПИ, минали това образование. От записаното в уеб страницата се вижда, че в този момент компанията оферират образования за охранители и шивачи. Езикови курсове не могат да бъдат открити.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР