„Серпио“ внедри модерна техника в завода си за PVC и

...
„Серпио“ внедри модерна техника в завода си за PVC и
Коментари Харесай

„Серпио“ внедри нова техника в завода си за PVC и алуминиева дограма във Враца /снимки и видео/

„ Серпио “ внедри съвременна техника в завода си за PVC и алуминиева дограма във Враца, научи организация BulNews.
Лидерът в сектора печели европейски план и със средствата закупува съвременна техника за произвеждане на PVC дограма на стойност 790 000 лв.. След отварянето на новата база, сдружението регистрира 30% растеж на приходите, с помощта на новаторската техника и извоюваното доверие на постоянните клиенти.
Една от най-старите компании в града разполага със лична индустриална и складова база, построени по европейски стандарт, които са оборудвани със модерни машини с висока продуктивност.
„ Серпио “ има над 200 дългогодишни колегата от цялата страна, които се доверяват на услугите на една от водещите компании на територията на града.
Производственият цикъл е изцяло затворен и там се създават PVC и алуминиева дограма, обков, стъкла и стъклопакети, первази, вътрешни щори /хоризонтални и вертикални/ и комарници.
Огромното хале на новия цех на „ Серпио “ се намира на бул. „ Мито Орозов “ №28. Фабриката се мести на новия адрес на 15 януари 2019 година, където на внушителните 5 000 квадратни метра се създава целият подбор от дограми.
Във компанията работят експерти в сектора, за които са обезпечени улеснения и приятна атмосфера в главно ремонтираните пространства.
Свидетелство за коректността на водача в производството на дограма е, че няма никакви отговорности - нито към страната, нито към чиновниците и сътрудниците си.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР