Сержант от университета Джордж Мейсън надхвърли служебното си задължение в

...
Сержант от университета Джордж Мейсън надхвърли служебното си задължение в
Коментари Харесай

Полицейски сержант от университета Джордж Мейсън арестува шофьор на DoorDash, сам извършва доставката

Сержант от университета " Джордж Мейсън " надвиши служебното си обвързване в сряда, когато достави поръчка за храна от името на водач на доставка, който неговият отдел имаше преди малко задържан.

Около 16:30 часа транспортно средство е минало около една от университетските „ Flock Safety камери “ с технология за четене на лицензи, сподели полицията на GMU.

Системата предизвести чиновниците за дейни заповеди за лице, обвързвано с етикета на транспортното средство, което се оказа водачът.

Превозното средство е спряно покрай полицейския щаб на University Drive, където е открито, че водачът има дейна заповед за углавно закононарушение от окръг Феърфакс, обвързвана с обвиняване за нахлуване при усложнени условия.

„ Той беше в кампуса, с цел да вземе продукт за доставка на храна от Panda Express, с цел да го остави в дом в локалната общественост “, сподели полицията на GMU в изказване, изпратено по имейл до Fox Business. „ Сержант Грант, който помагаше на служителите на реда освен това прекъсване,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР