Сержант от американската армия е обвинен за участието си в

...
Сержант от американската армия е обвинен за участието си в
Коментари Харесай

И от небето заваляха... Хъмви-та

Сержант от американската войска е упрекнат за присъединяване си в зрелищното заличаване на три военни транспортни средства, които са паднали на земята през предходната година. Инцидентът станал по време на обучение с парашутни скокове в Германия.

Хуан Мартинес, представител на 173-та въздушна бригада съобщи, че сержант Джон Шипър от 1-ви батальон е упрекнат в заличаване на държавна благосъстоятелност и подправяне на публично изказване

Оператор е снимал случая, който се случил на 11 април 2016 година по време на подготвително упражнение на полигон в Германия.



Трите бойни "Хъмви "-та, всяко от които може да коства до 220 000 $, се измъкват от техните парашутни колани, след стартиране от транспортните самолети „ C-130 Hercules “ дружно с оръжия и информационно съоръжение.

HMMWV (High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle – високопроходима многоцелева колесна машина), или просто "Хъмви " е американски боен джип

Видеоклипът е гледан повече от милион пъти в YouTube. На него ясно се чува по какъв начин бойците се смеят на назад във времето, до момента в който "Хъмви "-тата се спускат на земята.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР