Серийният осеменител на фолкпевици Коко Динев безскрупулно краде ток на

...
Серийният осеменител на фолкпевици Коко Динев безскрупулно краде ток на
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Коко Динев краде ток в Сандански

Серийният осеменител на фолкпевици Коко Динев безскрупулно краде ток на гърба на община Сандански. Хазартният необут от ВИС стои зад скица с ползване на колосални количества електрическа енергия за собствен бизнес в курортния град, която работи и сега, разкри източник на Narod.bg от общината.

Свалячът, през чиято спалня минаха чалга коконите Нелина, Анелия, Райна, Преслава, Емилия, а след нея и едва известната Тони, е подготвен клиент на прокуратурата за работещи на гърба на общината негови атракциони в парк „ Свети Врач “ в Сандански, където се намира най-високото виенско колело в България.

Реклама

Рекламата на обекта гласи, че колелото е с диаметър от 30 метра и по този начин се извисява над два и половина пъти над постройката на община Сандански. Кабинките на колелото са климатизирани, т.е., още един разход на гърба на санданчани, което пък това му разрешава да работи целогодишно, сиреч – да се краде ток 12 месеца в годината.

Безобразията се случват пред очите на всички посетители и поданици на Сандански, само че неразбираемо за какво са безинтересни за органите на властта, които ще останат сюрпризирани след втората част на нашето следствие, в което ще опишем цялата скица на Коко Динев.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР