Серията Xiaomi 14 счупи всички рекорди още в първия си

...
Серията Xiaomi 14 счупи всички рекорди още в първия си
Коментари Харесай

И това се случи: китайски смартфон изпревари по продажби iPhone 15

Серията Xiaomi 14 счупи всички върхове още в първия си ден

Xiaomi 14 изпревари по продажби iPhone 15 Pro и оглави рейтинга на AnTuTu
(снимка: Xiaomi)

За първи път в историята на смарт телефон промишлеността китайско устройство изпреварва iPhone при започване на продажбите. Това е новият Xiaomi 14, който се продава по-добре от iPhone 15 Pro.

След старта на продажбите на серията Xiaomi 14 стана известно, че този смарт телефон чупи няколко върха едновременно, трансформирайки се в най-бързо продаваният китайски телефон през актуалната година.
още по темата
Според известния инсайдер Digital Chat Station, който се базира на данни от известната платформа JD.com, моделът  Xiaomi 14 задминава iPhone 15 Pro във връзка с продажбите. За първи път китайски смарт телефон става по-популярен от нов флагман Apple iPhone за същия интервал от време.

Поради огромната известност на серията Xiaomi 14, купувачите би трябвало да стоят на опашка и също по този начин да чакат за доставка, откакто са създали поръчка, отбелязва китайският източник My Drivers в обява за пазарната обстановка сега.

Според публични данни, оповестени от Xiaomi, единствено за първите 5 минути от старта на продажбите на Xiaomi 14, поръчките от клиенти са били 6 пъти повече, в сравнение с в първия ден на продажби на предходното потомство смарт телефони.

В допълнение, смарт телефоните от серията Xiaomi 14 надминават продажбите в деня на откриването на всички китайски смарт телефони през миналата година в четирите съществени платформи: Tmall, JD.com, Douyin и Kuaishou.

Интересното е, че преди този момент купата на най-продаваните модели се държеше от по-достъпни смарт телефони, в това число Redmi K60, Redmi Note 12 Turbo и техните съперници. Само четири часа бяха задоволителни за върха на Xiaomi 14. Освен това точно този смарт телефон оглави рейтинга за продуктивност на AnTuTu.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР