Серията от слънчеви и горещи дни продължава. Така ще изпратим

...
Серията от слънчеви и горещи дни продължава. Така ще изпратим
Коментари Харесай

С какво време ще изпратим август и ще посрещнем септември?

Серията от слънчеви и горещи дни продължава. Така ще изпратим месец август и ще посрещнем септември . Не са изключени на изолирани места краткотрайни превалявания с гръмотевици, само че като цяло се обрисува умерено време с доста слънце и високи температури - до 32-33 градуса . Това сочи средносрочната прогноза за времето, показана в „ Дарик Кафе “.
 времето iStock/Getty Images
През идващите най-малко 10 дни ще се любуваме на меко и прелестно лято, уместно както за море, по този начин и за планина. Не се чака в този интервал сериозна смяна в синоптичната конюнктура над цяла Източна Европа.
 
Това хубаво време се дължи на мощен антициклон , ситуиран над Украйна и Южна Русия. И в страната от североизток ще духа вятър, който с изключение на по морето, ще усещаме и навътре в страната.

 времето iStock/Getty Images-->
Около 3-4 септември ще има вероятно утежняване на времето, а за малко и захлаждане. Температурите ще се намалят, само че не съществено. От северозапад ще проникне малко по-хладен въздух.
 времето iStock/Getty Images
След това до към 7-8 и дори 10 септември ще бъде хубаво и слънчево време.
 времето iStock/Getty Images
Вече след 10 септември е допустимо да има още веднъж захлаждане, което ще е напълно естествено и подготвящо за есента. То евентуално ще бъде и за по-дълъг интервал от време.
 времето iStock/Getty Images
Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР