Серията на Ливърпул без загуба срещу Евертън няма да бъде

...
Серията на Ливърпул без загуба срещу Евертън няма да бъде
Коментари Харесай

Симон Миньоле: Серията ни срещу Евертън няма значение

Серията на Ливърпул без загуба против Евертън няма да бъде от голяма важност в дербито на Мърсисайд в неделя, тъй като " карамелите " занапред ще набират скорост под управлението на Сам Алърдайс, съобщи вратарят Симон Миньоле. " Червените " нямат загуба против Евертън от месец октомври 2010-а година, след което двата тима изиграха 14 мача между тях.

" Да, много сполучливи сме в дербито напоследък, само че това е напълно нов мач. Картината ще бъде напълно друга, тъй като те са с нов управител. Ще бъде по-трудно, в сравнение с изглеждаше преди няколко седмици, тъй като Сам е умел и знае какво се изисква, с цел да задържи тима си във Висшата лига ", съобщи Миньоле.

" Сигурен съм, че футболистите на Евертън ще играят по този начин, като че ли няма какво да губят. Те към този момент записаха няколко победи след треньорските рокади и ще бъдат в положително въодушевление. Ние обаче не се нуждаем от спомагателна мотивация за това дерби, тъй като всеки обича да играе в него. Върнахме се и в топ 4, където желаеме да останем ", добави стражът на Ливърпул.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР