Серията на българската волейболна звезда Матей Казийски и неговият ДжейТЕКТ

...
Серията на българската волейболна звезда Матей Казийски и неговият ДжейТЕКТ
Коментари Харесай

Спряха серията на Матей Казийски и ДжейТЕКТ в Япония

Серията на българската волейболна звезда Матей Казийски и неговият ДжейТЕКТ Стингс (Кария) от 13 следващи победи в японската V-лига беше спряна. " Жилата " паднаха от мощния отбор на Сънтори Сънбърдс (Осака) с 0:3 (19:25, 15:25, 22:25) в среща от 22-ия кръг, игран пред близо 4400 фенове в Осака.

По този метод ДжейТЕКТ остава на второ място във краткотрайното класиране с 55 точки след 20 победи и 2 загуби, с колкото е и първенеца и водач Панасоник Пантърс (Хираката), само че с 58 точки. Този спортен уикенд Казийски и съотборниците му ще имат единствено един мач против слабака ФК Токио. Двубоят е в петък (31 януари) от 12,15 часа българско време.

Матей Казийски игра устойчиво цялостен мач за ДжейТЕКТ и стана втори по ефикасност с 13 точки (45% успеваемост в офанзива и 61% положително посрещане) . Такеши Нишида добави още 16 точки (1 блок, 1 ас и 40% успеваемост в атака), само че и това не оказа помощ за триумфа. За отбора на Сънтори Сънбърдс съветската звезда Дмитрий Мусерский бе над всички с 18 точки (1 блок и 59% успеваемост в атака) за успеха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР