Серия P на Huawei винаги е била обърната към артистичната

...
Серия P на Huawei винаги е била обърната към артистичната
Коментари Харесай

Изкуството на движението в новия Huawei P40 Pro

Серия P на Huawei постоянно е била обърната към артистичната природа на модерния човек. Винаги е обединявала в себе си и високите технологии със модерни трендове в изкуството. Затова и резултатът постоянно е бил инструмент за основаване на изкуство - смарт телефони с артистичен външен тип и с невероятни камери.

Дизайнерската тематика на модела Huawei P40 Pro, който от тази седмица се продава в България, е " Изкуството на придвижването ". Тя е в корпуса, тя е в цветовете и най-много в неповторимия четворно объл Overflow екран. Илюстрира свободата и импулса да се движиш на всички места, без ограничавания.

Идеята на основателите на серията е да пресъздадат придвижване, което носи нужното за живота напрежение. Но то е и гладко, и еластично, и нежно и, в същото време, мощно и със наложителното чувство за темп.

Възприятия без граници

В Quad-curve Overflow екрана на Huawei P40 Pro концепцията " Изкуството на придвижването " е развита в посока флуидност. А флуидността се илюстрира най-добре от свойствата на водата.
 Снимка 473224

Водата е източник на живот, прониква на всички места и гладко си проправя път в видимо невъзможни направления, като в никакъв случай няма ясно изразени граници. Подобно на чаша, цялостна с вода на път да се разлее, само че спряна от повърхностното напрежение, новият Huawei Quad-curve Overflow екран е леко закривен от центъра към четирите страни на тялото, в това число и ъглите.

Освен естетична приятност, този екран обогатява преживяването с показваното на него наличие. Картината основава чувство за безконечност и за доста по-голям екран.

В съпоставяне с екрана на Huawei P30 Pro, който е закривен от лявата и от дясната страна, този на Huawei P40 Pro е закривен във всички четири страни, с малко по-изразена крива отляво и отдясно.
 Снимка 475105

Извивките изчезват в дизайна, с цел да основат чувство за безгранично преживяване с комфортна за държане форма. Идеята на екрана се съчетава добре и с ръководството с жестове, с цел да обезпечи моделът първокласно потребителско преживяване.

Извивката към ъглите, от своя страна, е въплъщение на аеродинамичния дизайн на целия корпус, който естествено се съчетава с Overflow екрана.

Ultra Vision - камера като картина в картината

Ритъмът идва на пластове и пулсации, като музикално произведение или картина. Той е различен прочит на хармонията и при P40 Pro е изразен и в дизайна на новата Ultra Vision камера.
 Снимка 475106

От една страна, дизайнът на камера модула следва традициите на серията P, а точно хоризонталната ориентировка на логото и камерата, което припомня на обичайните компактни фотоапарати.

При Huawei P40 Pro новото е модулът " всичко в едно " за камерата на гърба, който включва всички нейни съставни елементи. Неговата леко заоблена форма и размер, са съвършено уравновесени с тялото на целия смарт телефон, предавайки естественото чувство за естетика, баланс и картина в картината.

Размерът на камера блокa е стъпка от спиралата на Фибоначи, която е най-хармоничната и постоянно откривана съразмерност в природата и основаните на нейните правила архитектура и изкуство.

Големият резултат на дребните елементи
 Снимка 475104

Също както при шлифоването на скъп елмаз, когато всеки дребен щрих е от голяма значимост, а зад всеки един подробност стои несъмнено значение, детайлите в дизайна и производството на P40 Pro са сложени на най-голям фундамент.

За Huawei P40 Pro е употребен най-големият в промишлеността GDM-текстуриран обектив . Подобно на ириса, заобикалящ зеницата на окото, пространството в камера блока е разграничено на сенки и светлини, с цел да подчертае трите съществени обектива.

Всеки обектив е затрупан с емблематичен синьо-зелен филм , ослепителен като сапфир, за по едно и също време отличен образен и оптичен резултат.

Huawei P40 Pro + употребява интегриран " вулканичен " дизайн за задния панел , с цел да сведе до най-малко издадеността на камерата, благодарение на диамантен развой на рязане и специфичен развой на керамично гланциране.

Стъкленият панел и извънредно тънките железни рамки на Huawei P40 Pro са идеално и безпрепятствено свързани за комфортно захващане, излъчващо чувство за грациозност и компактно нагласяване в ръката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР