Серия от специализирани полицейски операции в курортен комплекс Боровец бяха

...
Серия от специализирани полицейски операции в курортен комплекс Боровец бяха
Коментари Харесай

Иззеха големи количества алкохол и дизелово гориво без платен акциз в Боровец

Серия от профилирани полицейски интервенции в курортен комплекс Боровец бяха извършени през декември и януари от чиновници на РУ- Самоков, бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ в ОДМВР-София, Национална организация по приходите, Комисия за отбрана на потребителите и Българска организация по сигурност на храните.
В хода на взаимните инспекции от хотел на територията на комплекса, са конфискувани 1400 литра нафта без документи за заплатен данък, както и общо 376 литра високоградусов алкохол без български бандерол, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Боровец, Самоков

Дизеловото гориво, открито от инспектиращите в два пластмасови съда, оборудвани с електрическа помпа, маркуч и револвер за зареждане, е конфискувано от митническите управляващи.

Допълнително, още веднъж в същия хотел, от представители на БАБХ е направен отчет и издадено наставление, с което са сложени под забрана за прилагане 635 кг храни от неживотински генезис и 23 кг храни от скотски генезис, за които не са показани документи за генезис.

Образуваните досъдебни производства са докладвани в Районна прокуратура-Самоков.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР