Серия от кражби се извършват в столчния квартал Симеоново. За

...
Серия от кражби се извършват в столчния квартал Симеоново. За
Коментари Харесай

Масово обират къщи в столичния квартал Симеоново

Серия от обири се правят в столчния квартал " Симеоново ". За седмица са обрани шест къщи, като са задигати пари, часовници и бижута. Обирите са снимани от камери.

" След среднощ са влезнали в нашата къща, откакто са счупили дограмата. Преди това се влезнали през комшиите, като са отровили кучето им. Ние спяхме на втория етаж и нищо не сме чули, взели са дамската чанта на брачната половинка ми, часовник и малко пари. После са отишли в гаража, взели са ключовете на колата, след което са се отдръпнали. Двама души видяхме на камерите в 3:32 сутринта, малко по-нагоре по-късно са се пробвали идната къща да оберат. Заснели са ги камерите, след което са траяли и са се върнали в 4:27 по същата улица. Опитали са да оберат и трета къща, само че не са съумели ", описа за Нова Тв последният ограбен Сергей Николов.

Според негов съсед крадците са едни и същи, и са от месец в квартала. 

Ограбените са подавали тъжби в полицията, която е пратила свои чиновници и те са иззели записите от камерите. Живущите там обаче настояват, че доста рядко са виждали патрулка в квартала в късните часове.

" Искаме една-две патрулки да обикалят тук след среднощ, защото в боязън не се спи и не се живее ", сподели жена от квартала.

Мъж пък добави: " Щом тровят кучета, въпрос на време е да се стигне до по-сериозен случай и ние би трябвало да избегнем подобен. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР