Серия от битови кражби стресира жителите на цял квартал в

...
Серия от битови кражби стресира жителите на цял квартал в
Коментари Харесай

Серия от битови кражби уплаши хората в Мизия

Серия от битови обири стресира жителите на цялостен квартал в Мизия. Обирджиите задигали единствено най-ценното и бързо изчезвали, без никой да ги види. Хората допускат, че нападателите следят жертвите си дълго. До момента няма арестувани.

Бях на работа цяла нощ. Родителите ми също бяха на открито. Като се прибраха ми се обадиха, с цел да ми кажат, че сме обрани. Къщата беше обърната наобратно, описа в ефира на „ Здравей, България " пострадалата Валерия.

В моя дом крадците влязоха през работилницата. Изнесоха принадлежности за към 1500 лева Обадих се незабавно в полицията, заведено е дело, само че хванати няма, сподели различен пострадал.

Освен че е бил обран пострадалият Йордан Нешев е би ли набит от крадците. Събудих се след мощен удар от палка. Сега съм неработоспособен. Не мога да вървя, не мога да работя. Откраднаха ми 208 лева

Работим интензивно по търсене на нарушителите. До момента няма обвинени. Ще засилим полицейските патрули през нощта, съобщи началникът на РУП - Оряхово Станислав Георгиев.

Хората в Мизия се надяват скоро обирджиите да бъдат хванати, с цел да могат да спят умерено

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР