Сериозно ще разгледаме инициативата на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ за предсрочни парламентарни

...
Сериозно ще разгледаме инициативата на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ за предсрочни парламентарни
Коментари Харесай

Македонски вицепремиер: Има много аргументи в полза на предсрочни избори

Сериозно ще разгледаме самодейността на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ за предварителни парламентарни избори, има доста причини в интерес на такава самодейност, съобщи през днешния ден македонският вицепремиер и министър на защитата Радмила Шекеринска, представена от организация МИА.

Според Шекеринска ВМРО-ДПМНЕ излезли с самодейността незабавно след гласуването в Народното събрание за конституционните промени за Преспанския контракт, с което желали да сменят тематиката и да се не помни, че Македония е съумяла да реши един проблем, предава Българска телеграфна агенция.

Според вицепремиера по европейските въпроси Буяр Османи Демократичният съюз за интеграция би постигнал на избори в този момент 2,5 пъти по-добри резултати от тези през декември 2016 година Сега обаче цялата политическа сила би трябвало да се насочи към решение на участието в НАТО, започване на договарянията с Европейски Съюз и на използване на концепцията 2019 година да бъде година на стопанската система, сподели Османи.

Всеки естествен и почтен македонец е отчаян поради продажбата на националните ползи и загубата на името, идентичността, историята и куртурата, се споделя в известие на ВМРО-ДПМНЕ, публикувано в отговор на конференцията на ръководещия Социалдемократически съюз.

Само незаконният картел отпред със Зоран Заев се гордее и чества, че е преименувал личната си страна, Република Македония.

Тази власт няма никаква връзка с европейските полезности, а още по-малко има потенциал да докара до стопански разцвет.

Фалшивите обещания, които дават още веднъж, за 15 % връщане на Данък добавена стойност, по-високи заплати, по-висок стандарт, по-добро обучение, опазване на здравето и обществена отбрана можеха да изпълнят и без да трансформират името, в случай че знаеха по какъв начин и в случай че държаха на думата, дадена преди избори.

Очевидно е, че повторенията на същите неистини значи, че възнамеряват да продължат с черната багра в Република Македония, дружно с всички неуспехи, безнаказаност и черните върхове в стопанската система. Еденственият метод това да се спре е да се насърчи СДСМ да се изправи пред народа на парламентарни избори. Народът ще им каже какво мисли за всичките им нездравословни и неправилни политики, се споделя в известието на ВМРО-ДПМНЕ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР