Сериозно недоволство от условията в столична детска градина. Родители сигнализираха

...
Сериозно недоволство от условията в столична детска градина. Родители сигнализираха
Коментари Харесай

Родители се оплакаха от течове, мухъл и падащи плочки в детска градина

Сериозно неодобрение от изискванията в столична детска градина. Родители алармираха за теч от покрива при всеки дъжд, плесен и падащи фаянсови плочки в санитарните пространства. Външната ограда е изцяло амортизирана, децата се промушват през нея и излизат на оживена улица, оплакват се още родителите.

Наскоро постройката е била санирана извън, само че ремонт на покрива не е юридически и следва, обясниха от администрацията на регион „ Подуяне ”.

„ Отвън е прелестна, от вътрешната страна е като филм на ужасите ”, декларира Елеонора.

„ Според мен откогато е издигната не е юридически ремонт, всичко е с плесен, течове, вратите са със старите стъкла, които се клатят, като ги бутнеш, подът е с балатум, не ламинат. Условията са сериозни ”, описа още Елеонора в ефира на Нова тв.

В салона, в който би трябвало да спортуват и да провеждат тържества, сега са настанени деца от друга детска градина, на която се прави ремонт. По калкулации на Елеонора в постройката на градината има към 470.

Друга майка описа, че е виждала огромни хлебарки.

 

„ Имаме хигиенноздравни условия, които гласят, че няма по какъв начин да допуснем на територията на градината хора, които нямат съответните проучвания, удостоверени със здравна брошура ”, съобщи Цветан Анчев, шеф на ДГ „ Дъга ”, София.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР