Сериозно настроение има сред водещите на сутрешния блок на Нова

...
Сериозно настроение има сред водещите на сутрешния блок на Нова
Коментари Харесай

Две истории с кокошки разсмяха Виктор Николаев и Аделина Радева рано в ефира

Сериозно въодушевление има измежду водещите на утринния блок на " Нова телевизия " Виктор Николаев и Аделина Радева. Преди минути двамата описаха по една история от интернационалния продан, като общото сред двете бе, че в тях става дума за кокошки.

Ади описа за преживелица в мач от ниските дивизии на хърватския футбол. В един миг кокошки навлизат на терена, а в устрема си да ги изгони един от играчите рита толкоз мощно една от тях, че тя умира. " Показали са му червен картон незабавно. Но в този момент големияя му проблем са природозащтинците, които желаят да го разсипят ", сподели Радева.

Виктор пък разкри за различен случай, обвързван с пернатите животни. " Нозозеландец си купил по интернет 1000 кокошки вместо една. В интернет могат да станат такива опасности. Стив Мароу желал да си купи кокошка, вижда публикация за незабавна ликвидация, завършва договорката и се оказва, че е купил 1000. Този, който продава, не приема аргумента му, че се е объркал. Той си закрива фермата, тъй че с ненаситност приел объркването. Така купувачът незабавно сега търси дом на 700 кокошки, защото на 300 към този момент е намерил покрив

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: