Сериозно критикуваният от всички защитник на Уест Хем Курт Зума

...
Сериозно критикуваният от всички защитник на Уест Хем Курт Зума
Коментари Харесай

Зума не е отстранен от Уест Хем, ще играе и срещу Лестър

Сериозно подложеният на критика от всички бранител на Уест Хем Курт Зума още веднъж попадна в разширения състав на тима си за мача против Лестър в неделя. Мениджърът на „ чуковете “ Дейвид Мойс, който също бе подложен на упреци за избора си за пусне Зума като титуляр при успеха над Уотфорд, още веднъж съобщи, че няма да го извади от състава.

Както е известно, преди няколко дни се появи видео, на което се вижда по какъв начин някогашният защитник на Челси употребява принуждение над своите котки. Очакванията са той да бъде съден точно за принуждение над животни.

„ Да, той е на линия за мача с Лестър. Има разнообразни гледни точки и отзиви за това би трябвало ли да играе. Като клуб ние взехме решение Курт Зума да играе и аз се придържам към това решение. Ние се опитваме да му оказваме помощ, той получава помощ. Ще създадем всичко допустимо да решим тази обстановка “, съобщи Мойс.

Уест Хем, който сега е на четвърто място във Висшата лига, наложи санкция на Зума в размер на към 300 000 евро. Междувременно стана ясно, че Курт Зума няма да получи повиквателна за мачовете на националния тим на Франция през месец март.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР