Сериозно изпитание за нервите на Гала е рубриката Любопитно със

...
Сериозно изпитание за нервите на Гала е рубриката Любопитно със
Коментари Харесай

Репортери късат нервите на Гала! Истеричният смях на Светла и Сашо изкарват от равновесие водещата

Сериозно тестване за нервите на Гала е рубриката „ Любопитно със Светла и Сашо ” в предаването й „ На кафе ”, научи HotArena. Почти всякога младите кореспонденти „ изправят на нокти ” водещата и я слагат в позиция да се чуди дали ще може да сдържи гнева си и да изтърпи истеричния смях и небивалици или да ги прекъсне и да пусне реклама. Пиене на черешова ракия, храчене на костюлки, изненадващо караоке, псувни, ликвидиране на пчела в деня на пчелите, скачане в езеро, отново неконтролируем смях и тотално забравяне на сюжета са единствено част от изцепките на Светла и Сашо.

„ Ние, нали, представяме любопитни обстоятелства за разнообразни неща?! А обстоятелствата са, с цел да се излагат. Така че... Това оправдава цялото ни поведение ”, показа Светла по време на репортажа от Луковит в края на юни, а сътрудника й Сашо добави, че от две излъчвания се борели да кажат този лаф. В дребното градче репортерите се включиха онлайн в „ На кафе ” от плаваща къщурка в локалното езеро. Сашо откри репортажа със скачане във водата, при което Светла прихна в смях, което постоянно й се случва. Приповдигнатото й въодушевление обаче я затрудни да приказва. Превивайки се от смях, показа на паузи, че не запомнила да предизвести Сашо за гигантските щуки в езерото. Легендите в Луковит описват още, че рибити били освен огромни, а и хищни, тъй като изчезвали патета. За благополучие не докопаха Сашо. Той излезе и се преоблече с моряшкия потник, който Милко Калайджиев му подарил преди дни, когато ловиха риба дружно в стопанисвания от него язовир.

„ Не е пран. Както Милко го е носил, по този начин е и върху мен сега ”, призна Сашо, без да прецизира, че се майтапи. След дълги увещания от страна на Гала, репортерът и колежката му овладяха смеха и споделиха любопитни обстоятелства за приказния комплекс в Луковит. Наред с истории за това по какъв начин е основан, какъв брой забавни забележителности има в града, феновете на предаването „ На кафе ” научиха още, че в плаващата къщурка репортерът Сашо имал „ позиви ”, както показа колежката му. Самият той пък я поправи, че били пориви. В края на репортажа Сашо отново скочи в езерото, а Светла се провикна от плаващата къщурка, че коментаторите в студиото на предаването са загрижени „ за патенцето му ”, каквито намеци в действителност имаше.

Това бе занимателен репортаж, както и този, в който хазаин бе Милко Калайджиев. Водещата Гала даже резервира положителното си въодушевление. Доста по-трудно й бе да овладее недоволството си на 21 юни, когато Светла и Сашо предаваха директно от село Жабокрът, покрай Кюстендил. Поводът бе празникът на черешата, а репортерите по този начин се увлякоха в занимания, че ядосаха Гала. Репортажът започва сякаш с шегата, че са на разнообразни места. Сашо се бе покачил на дърво, береше череши за Гала. Планирал да й носи и от черешовата ракия, която пиели с локални баби от сутринта. „ Хората ме стопират и ме питат: „ Гала за какво те ненавижда? ”, вметна през смях Сашо. Той постоянно отричал. Не били разбрали вярно. С тази история Сашо се причисли към бабите от Жабокрът за наздравица, а Светла го изненада в тил. Репортерите спретнаха къса препирня. Гала опита да ги прекъсне и да им подсети, че е хубаво въпреки всичко да споделят люботни обстоятелства за черешите. За жал не съумя. „ Абе, ти си доста топъл, влажен ”, възкликна Светла, незабавно щом докосна рамото на сътрудника си. И той запя. Светла незабавно се включи. Репортерите спретнаха караоке в ефира на Нова тв. Докато Гала гледаше неприятно и в леко неразбиране, а коментаторите в студиото – със застинали, нервни усмивки, прозвучаха къси фрагменти от шлагерите на Мая Нешкова и на Криско. На финала, отново по молба на Гала, репортерите стопираха да пеят и се съгласиха да споделят някакви любопитни обстоятелства, каквато е и концепцията на рубриката им. „ Защо постоянно би трябвало да сме потребни?! Не може ли просто да се забавляваме? ”, опита да се опълчи Сашо на строгия ултиматум на Гала.

Несериозното държание на Светла и Сашо постоянно нервират водещата, само че очевидно се харесва на феновете. Все отново рубриката им продължава. Още повече след трагикомичният репортаж в деня на пчелите. Тогава Стефан, обичаният на водещата Гала, който се занимава с пчеларство, умъртви пчела в ефир, а репортерът Сашо ненадейно изригна с ругатня. Прякото включване от мястото, на което са ситуирани кошерите на Стефан, стартира с положително въодушевление, смешки и любопитни обстоятелства за пчелите. Репортерите споделиха притеснителната наклонност за изгубването на насекомите и по какъв начин в разнообразни краища на света се взимат ексцентрични ограничения, с цел да бъдат предпазени. След трогателната и изчерпателна информация, в кадър попадна и пчеларя Стефан, който преди присъединяване си в последния сезон на „ ВИП Брадър ”, имаше графа в предаването „ На кафе ”. Зрителите още помнят занимателните му мнения и не престават с пропаганди в интернет да бъде върнат в ефир. Е, евентуално доста от тях са трансформирали мнението си, откакто Стефан унищожи пчела в ефир.
Драмата не тормози събеседниците му, само че пък провокира безмълвно неодобрение в студиото. Гала и коментаторите гледаха втрещени. Усмивката на водещата напълно помръкна, когато репортерът Сашо не овладя страха си и изригна: „ Ах, по какъв начин жужи, мамка й! ”. Стефан му оказа помощ да се избави, като този път пчелата се отърва единствено с нерешителност. „ Извинявам се ”, сети се репортерът, че не е доста удачно да псува в ефир и посочи какъв брой доста се опасява. Репортажът продължи с друга любопитна информация и още смешки, само че нито на Гала, нито на коментаторите, а и на феновете, им беше занимателно, отбелязва " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР