Сериозни здравословни проблеми си докарала на младини Маги Желязкова, която

...
Сериозни здравословни проблеми си докарала на младини Маги Желязкова, която
Коментари Харесай

Маги Желязкова разкри сериозни здравословни проблеми! Поболяла се от стрес и глад…

Сериозни здравословни проблеми си докарала на млади години Маги Желязкова, която преди три месеца се омъжи и към този момент се зове Сидерова. Къдрокосата дама с екзотична красота преди време се изявяваше като манекенка и тогава била вманиачена на тематика килограми, признава самата тя. Маги гладувала с дни, с цел да поддържа фигурата си слаба, само че следствията от тези строги ограничавания не закъснели, научи HotArena.

„ Хапвах по една ябълка дневно и от този момент имам съществени проблеми със стомаха.  Тежах 48 кг, а това за моята височина е доста малко ”, изяснява брюнетката, която получила гастрит в резултат на хранителното си разстройство.

Днес Сидерова е зарязала тежките диети  и поддържа форма само с фитнес, само че пък съгласно някои прекалява с тренировките и е напът да изгуби женствеността си. Бившата моделка е напомпала бицепси като на културист, а на яките й плещи могат да завидят множеството от мъжете в залата.

Маги твърди, че се запалила по интензивните тренировки около своя втори съпруг  Георги Сидеров, който е някогашен чиновник на ГДБОП  и изявен фитнес фанатик. Той насърчил обичаната си да спортува и с помощта на него брюнетката напоследък много е заякнала. Г-жа Сидерова постоянно разгласява фотоси в обществената мрежа, с цел да се похвали с атлетичното си тяло, само че с това провокира освен похвали, а и много негативни мнения. Дори близката й другарка Гала я съветвала да не прекалява и да не губи женската си прелест за сметка на мускулите.

Маги сама признава, че тренира съвсем всеки ден  и пие цялостен куп хранителни добавки, с цел да бъде във висша спортна форма. Освен протеини и аминокиселини, тя продължава да приема и медикаменти за щитовидната си жлеза, която е с нарушена функционалност

Преди 3 години лекари открили съществуването на израстък в  жлезата на Маги, само че за благополучие, той се оказал незлокачествен. Операцията обаче била неизбежна, тъй като образуванието трябвало да се в профил по хирургичен път. Интервенцията минала бързо и сполучливо, а с днешна дата Сидерова не пропуща постоянните си профилактични проучвания. „ Ходя на прегледи най-малко три пъти в годината и пия таблетки всекидневно, само че не се окайвам.  Много дами са в моето състояние ”, твърди Маги.

Тя е уверена, че  функционалността на щитовидната й жлеза се е влошила в резултат на стрес. Брюнетката се раздели трагично с някогашния си мъж Боби Манекена, от който има дете, а това неизбежно се отразило и на здравето й. Семейството се разпадна поради систематични изневери и от двете страни. „ Caмo aз cи знaм нa ĸaĸвo бяx пoдлoжeнa пo вpeмe нa първия си брак, a нa вcичĸo oтгope дaдox и втopи шaнc нa тoзи мъж – гpeшĸa, ĸoятo cи e caмo мoя.  За благополучие, имах шанса да срещна иcтинcĸaтa любoв в лицeтo нa Гeopги ”, paзĸaзвa Маги.

С сегашния си брачен партньор тя се познава най-малко от 10 години,  но са дружно от 3, а в края на септември подписаха брак. Въпреки че доста държат един на различен,  някогашната манекенка и половинката й не желаят общо дете. Той има две хлапета от предходна връзка, а тя – наследник в тийнейджърска възраст. „ Вече трансферирах 40-те и не ми се ражда още веднъж ”, безапелационна е Маги.

Наскоро младоженците се завърнаха от меден месец в Доминикана и Сидерова споделя, че се радвала като малко дете на екзотичната природа там. Въпреки че постоянно е имала финансова опция да пътува, до този миг хубавицата не била летяла толкоз надалеч, защото имала боязън от самолети. За да избегне пристъпите на суматоха, тя  взела леки успокоителни преди пътуването и проспала целия полет.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР