Сериозни здравословни проблеми си докарала на младини Маги Желязкова, която

...
Сериозни здравословни проблеми си докарала на младини Маги Желязкова, която
Коментари Харесай

Стресът Й Го Причини! Маги Желязкова Сама Призна С Тежко Сърце За Страшна Диагноза! Ужас, Лекарите Са Й Казали

Сериозни здравословни проблеми си докарала на млади години Маги Желязкова, която преди 3 месеца се омъжи и към този момент се споделя Сидерова. Къдрокосата дама с екзотична красота преди време се изявяваше като манекенка и тогава била вманиачена на тематика килограми – призна самата тя. Маги гладувала с дни, с цел да поддържа фигурата си слаба, само че следствията от тези строги ограничавания не закъснели – написа в. „ Уикенд ”.

„ Хапвах по една ябълка дневно и от този момент имам съществени проблеми със стомаха. Тежах 48 кг, а това за моята височина е доста малко ” – изяснява брюнетката, която получила гастрит в резултат на хранително разстройство.

Днес Маги Желязкова е зарязала тежките диети и поддържа форма само с фитнес, само че пък съгласно някои прекалява с тренировките и е напът да изгуби женствеността си. Бившата моделка е напомпала бицепси като на културист, а на яките й плещи могат да завидят множеството от мъжете в залата.

Маги Желязкова твърди, че се запалила по интензивните тренировки около своя втори брачен партньор Георги Сидеров, който е някогашен чиновник на ГДБОП и изявен фитнес фанатик. Той насърчил обичаната си да спортува и с помощта на него брюнетката напоследък е много заякнала. За това свидетелстват и фотосите, които госпожа Сидерова с горделивост разгласява в обществените мрежи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР