Сериозни страсти се разиграха в град Баранкиля в Колумбия. Жената

...
Сериозни страсти се разиграха в град Баранкиля в Колумбия. Жената
Коментари Харесай

Измамена жена отмъсти зрелищно на съпруга си за изневяра

Сериозни пристрастености се разиграха в град Баранкиля в Колумбия. Жената хванала брачна половинка си в измяна и той, с цел да избави брака, се съгласил с нейното извънредно изискване...

Британското издание " Сън " оповестява, че Хайро Варгас не могъл да измоли от жена си амнистия за прелюбодеянието, разводът към този момент изглеждал неминуем, само че тогава подлата дама сложила изискване - откакто мъжът й по този начин я е унижил, дано и той да разбере какво значи това. За да избави брака си, Варгас се съгласил да се съблече гол, да застане на покрива на колата и тя да премине с него през града.

Мъжът се почувствал неудобно, лежащ по стомах и лицето си сложил в хавлиена забрадка. Минувачите изначало недоумявали какво се случва, а по-късно почнали да снимат със телефоните си.



Страстната двойка основала колапс на пътя, придвижването по оживения бул. Мурильо застинало, защото водачите спирали с колите, с цел да следят какво се случва.

Впоследствие колумбийската пътна полиция арестувала Варгас за това, че със своя тип е предизвикал запушване. В резултат на това съпрузите били санкционирани с 150 $ (в локална валута) за нарушение на публичния ред. Не е известно дали са съумели да спасят брака по този метод.

Източник auto.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР