Сериозни ремонти предприе Агенция пътна инфраструктура в разгара на лятото.

...
Сериозни ремонти предприе Агенция пътна инфраструктура в разгара на лятото.
Коментари Харесай

Летни ремонти на пътя: Има ли начин да избегнем кошмарните задръствания

Сериозни поправки предприе " Агенция пътна инфраструктура " в разгара на лятото. Една от най-популярните дестинации за пътешестване - морето, се оказва и едно от трасетата, по които напредването би трябвало да се прави с в действителност нараснало внимание, оповестява Българска национална телевизия.

Девет са локациите, на които сега се прави реорганизация на пътното платно. Заради ремонтните действия, при всяка една от тези точки, придвижването се прави единствено в едната лента, тъй че да работата по реорганизация да се извърши в най-кратки периоди.

Другата автомагистрала - " Хемус ", която е главният път, който свързва столицата със северното ни Черноморие, също през идващите седмици ще наподобява повече на строителна площадка, в сравнение с скоростен път. Там сега се правят поправки на няколко места.

Затворена за придвижване поради ремонт е тръбата на Тунел " Витиня " в посока София. Движението се прави двупосочна в другата, което постанова и ограничавания в скоростта. Около 36-тия километър на автомагистралата при виадукт " Коренишки дол ", се прави ремонт на носещите колони. Ремонт е почнал също по този начин и в сектора сред Врачеш и Бебреш.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР