Сериозни проверки от полицията са извършени снощи в дискотеките в

...
Сериозни проверки от полицията са извършени снощи в дискотеките в
Коментари Харесай

Масови проверки текат по баровете в Пловдивско /снимки/

Сериозни инспекции от полицията са осъществени нощес в нощните заведения в пловдивска област. В Асеновград, Хисаря и Първомай бяха осъществени инспекции на нощните клубове.
В Първомай са открити 87 индивида в дискотеката, а нейният потенциал е за 70 души. Написан е акт за надвишаване потенциала на нощния клуб с 52 души. В момента в нощните заведения се позволяват 50% от потенциала.
Основните актове са за стартиране в клуба на малолетни, за удължено работно време, пушене, потребление на божествен газ и липса на дезинфектанти.
В единия от фолк клубовете в Асеновград са издадени два акта за закона за персоналните документи и един от РЗИ. В клуба са открити 35 гости. В другата асеновградска дискотека са открити 39 гости. Наложени са обощо 11 акта - два за закона за персоналните документи, 4 от РЗИ за пушене на цигари и пет наставления от Българската организация за сигурност на храните.
В дискотеката в Първомай е открито, че е надвишен капацицета на заведението и не е спазан потенциалът от 50%. Установени са 87 индивида в заведението при потенциал от 70 и допускане на 35. Актове са наложени за шефа на заведението за липса на удължено работно време, седем акта за пушене на цигари в това число и на шефа, два акта за допускане на малолетни, акт за лице продаващо божествен газ и акт за липса на дезинфектант.
В Хисаря са открити 40 индивида в нощния клуб. Издадени са седем акта. Един за за закона за персоналните документи, четири за пушене на цигари и два за лица, които би трябвало да показват здравни книжки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР