Сериозни проблеми има за решаване Златомир Загорчич, старши треньорът на

...
Сериозни проблеми има за решаване Златомир Загорчич, старши треньорът на
Коментари Харесай

Спукана глава и гипс след най-старото столично дерби

Сериозни проблеми има за решение Златомир Загорчич, старши треньорът на „ Славия “, след дербито с „ Левски “.

На стадион „ Александър Шаламанов “ „ белите “ ликуваха след 2:1, само че четирима от титулярите са с контузии след триумфа. Най-сериозно е ситуацията на Ертан Томбак. Десният бек е с гипсирана ръка, откакто стана ясно, че е със строшен лакът.

Той ще бъде отвън терените сред 20 и 30 дни и по всяка възможност ще бъде разполагаем за мачовете за Купата на България със „ Спортист “ (Своге), а при победа и с някой всред двойката „ Черноморец “ (Балчик) и „ Ботев “ (Пд).

Вероятно на тази позиция Загорчич ще заложи на Христо Попадийн в идната аудиенция на „ Локомотив “ (Пд) в понеделник. Много е евентуално мачът да пропусне и крилото Тони Тасев.

Офанзивният състезател е със спукана глава след конфликт с Филип Кръстев. Наложило се е раната да бъде лепена, само че поради сериозния й размер е евентуално и той да остане отвън състава на „ белите “.

Третият потърпевш Ахмед Ахмедов няма сложена ясна диагноза. Неговите болки са в региона на таза. Четвъртият, който въпреки всичко доигра дербито, е Венцислав Керчев. Централният защитник е със подозрения за счупени пръсти на ръката, само че се чака да играе на „ Лаута “. На собствен ред Дисциплинарната комисия санкции „ Славия “ с 1300 лв. за прегрешения на почитателите, а „ Левски “ ще би трябвало да заплати с 1000 лв. повече.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР