Сериозни проблеми има Валери Божинов с прибирането си в България.

...
Сериозни проблеми има Валери Божинов с прибирането си в България.
Коментари Харесай

Божигол пита Бойко Борисов дали да се прибере в България от Италия

 Сериозни проблеми има Валери Божинов с прибирането си в България. Футболистът, който сега е закотвен в италианския град Пескара, желае да си пристигна у нас, с цел да чества рожден ден на щерка си Никол, който е напълно скоро. Заради пандемията от ковид това е доста мъчно. 

Докато стои в Италия, Божинов скучае и се разнообразява, пуска живи връзки, в които вземат участие негови другари и почитатели. Малката Никол, дъщерята от брака му с Николета Лозанова, също се включи по време на последния му лайв. Детето публично предложения татко си на идния си рожден ден.

" Много те обичам, миличка! Благодаря, че ме предложения. Ще запитвам Бойко Борисов дали мога да се прибера! ", отговори Валери на Никол.

Валери, който несъмнено се забавлява по време на онлайн връзките, се оплака че е прошарен. Той не пропусна да разяснява връзките си с сегашния мъж на Николета Ники Михайлов. Божинов разкрия, че двамата са в съвършени връзки тъй като няма какво да разделят. Божинов загатна и сина си от Алисия Валери Божинов - младши, който старателно върви по стъпките му във футбола

" Надявам се някой ден да стане добър като татко си, дори е по-добър ", умили се Божинката. За край на включването си Валери поздрави всички, които сега са на първа линия. " Бъдете здрави, Поздрави от Генерала, Иимператора, Божигол ", смее се футболистът, който към този момент остава в Италия. 

Иначе вирусът " удари " освен Божинката, само че и Николета Лозанова. Освен с карантината тя има проблеми с новата си козметична линия, която пусна единствено дни преди да плъзне болестта. В разследване на нея продажбите са много надалеч от предстоящото.

За да съживи малко бизнеса си, Лозанова извади тежката артилерия. Тя включи всичките си известни приятелки, които я популяризират непрекъснато обществените мрежи. Николета също не е наясно дали ще успее да спретне ваучър за рождения ден на щерка си, пише  " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР