Сериозни нарушения откри по време на проверка по сигнал на

...
Сериозни нарушения откри по време на проверка по сигнал на
Коментари Харесай

Отнемат звезди на хотели по Черноморието заради лоши условия

Сериозни нарушавания откри по време на инспекция по сигнал на екскурзиант министърът на туризма Николина Ангелкова в четиризвездния хотел " Палма " в курорта " Златни пясъци ". По тази причина хотелът ще бъде прекатегоризиран и към този момент ще е с две или три звезди. Ангелкова изясни нарушаванията:

" Най-фрапантното е липса на сифони във всяка стая, което е доста учудващо, липсват всевъзможни рампи, въобще всички условия, свързани с хората с понижена пъргавина, които са наложителни за четиризвездните хотели. Няма обособени независими заведения - най-малко три на брой - фитнес, фризьорски салон и така нататък Този хотел би трябвало да бъде най-много две звезди, три звезди, най-вече, тъй че стартираме незабавна процедура по намаление на категорията от четири звезди - надолу ".

Министър Ангелкова сподели още,че поради осъществяване на сходни инспекции ще бъде основан специфичен инспекторат към Министерството на туризма с районни структури по места, една от които ще бъде във Варна. Стана ясно, че инспекциите на местата за настаняване в курортите край Варна не престават и на следващия ден, а различен екип ревизира Южното Черноморие.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР