Сериозни мерки за охраната предприемат продуцентите на новото риалити Маскираният

...
Сериозни мерки за охраната предприемат продуцентите на новото риалити Маскираният
Коментари Харесай

Пазят участниците в „Маскираният певец“ като президенти! Само 12 души в България знаят кои са те

Сериозни ограничения за защитата подхващат продуцентите на новото риалити „ Маскираният артист “, разбра HotArena.

Шоуто потегля в събота и ще продължи 13 седмици. 16 звезди ще се борят за успеха в първото по рода си сходно риалити у нас. Никой не знае кой ще бъде зад маската, даже и другите участници.

Звездите нямат право да споделят а изявите си в предаването даже на най-близките си, изясни продуцентът Маги Халваджиян.

Участниците ще бъдат карани до студиото със специфични коли. Те ще паркират коли на специфични места, а не пред домовете си. Преди да тръгнат към шоуто, ще поставят маска на лицето си, с цел да не може някой да ги разпознае, писа „ България Днес “.

Охранявани са по-добре от Бойко Борисов и президента – изясни Маги. – От малкия екран никой не знае кой ще взе участие. Знаем единствено 12 души в България. Дори Зуека и Рачков концепция си нямат, а са водещи. Срещах се със звездите по секрети квартири, с цел да не може никой да ни види. Участниците нямат право да приказват, с цел да не са разпознати по гласа. Всеки от тях ще има обособена гардеробна и персонален помощник. Ще поддържат връзка с него единствено през писане на известия, в случай че желаят нещо като вода или кафе “, сподели още продуцентът.

Маските са много тежки, а в тях има по няколко микрофона и устройство, което трансформира гласа им.

Екип от звездни персони ще би трябвало да разпознава маскираните. В ролята на детективи влизат Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Геро. Те ще се опитат да познаят кой се крие зад маската, като следват показаните им следи. Победител в шоуто ще бъде оня, който финален смъкна дегизировката си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР