Сериозни мерки за охраната предприемат продуцентите на новото риалити Маскираният

Сериозни мерки за охраната предприемат продуцентите на новото риалити Маскираният ...

Пазят участниците в „Маскираният певец“ като президенти! Само 12 души в България знаят кои са те.


Сериозни мерки за охраната предприемат продуцентите на новото риалити „Маскираният певец“, узна HotArena.

Шоуто тръгва в събота и ще продължи 13 седмици. 16 звезди ще се борят за победата в първото по рода си подобно риалити у нас. Никой не знае кой ще бъде зад маската, дори и другите участници.

Звездите нямат право да споделят а изявите си в предаването дори на най-близките си, обясни продуцентът Маги Халваджиян.

Участниците ще бъдат карани до студиото със специални коли. Те ще паркират автомобили на специални места, а не пред домовете си. Преди да тръгнат към шоуто, ще слагат маска на лицето си, за да не може някой да ги разпознае, писа „България Днес“.

Охранявани са по-добре от Бойко Борисов и президента – обясни Маги. – От телевизията никой не знае кой ще участва. Знаем само 12 души в България. Дори Зуека и Рачков идея си нямат, а са водещи. Срещах се със звездите по тайни квартири, за да не може никой да ни види. Участниците нямат право да говорят, за да не са разпознати по гласа. Всеки от тях ще има отделна гримьорна и личен асистент. Ще общуват с него само през писане на съобщения, ако искат нещо като вода или кафе“, каза още продуцентът.

Маските са доста тежки, а в тях има по няколко микрофона и устройство, което променя гласа им.

Екип от звездни личности ще трябва да разпознава маскираните. В ролята на детективи влизат Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Геро. Те ще се опитат да познаят кой се крие зад маската, като следват показаните им следи. Победител в шоуто ще бъде онзи, който последен свали дегизировката си.

Източник: hotarena.net