Сериозни критики към собствената си партия ГЕРБ отправи лидерът на

...
Сериозни критики към собствената си партия ГЕРБ отправи лидерът на
Коментари Харесай

Борисов със сериозни кртики към собствената си партия ГЕРБ: Има толкова недогледани места


Сериозни рецензии към личната си партия ГЕРБ насочи водачът на партията и министър председател на България Бойко Борисов по време на състоялата се през днешния ден Национална среща на ГЕРБ за европейските избори, които би трябвало да се проведат през май. На нея участваха депутати, министри, ръководители на локални структури, еврокомисарят Мария Габриел, министър председателят Бойко Борисов и несъмнено, членове на партията.

„ Бързо не помниха хората какво сме създали, тъй като го направихме бързо. И за това бързо не помниха. Не би трябвало да седнем на мисълта за резултатите, които сме постигнали и здравите структури. Ако потегли по градовете, кмет по кмет, няма град без нещо, което не е направено. В същото време сме толкоз мощни, а ви няма имунитета и съпротивителната мощ “, сподели в речта си министър председателят Бойко Борисов, след което стартира със същинската рецензия към съпартийците си, оповестяват осведомителните организации, като обръщат внимание на канстатицията му, че ръководещата партия е изгубила съпротивителните си сили.

„ Задавам си за мен въпроса – за какво сме първа политическа мощ, за какво обаче и нашата поддръжка понижава. Да, износваме се. Но от първото държавно управление единствено аз и Томислав Дончев сме още в държавното управление. Всеки ден се приказва за корупция. Защо? Ако вие не си вземете ограничения да си почистите къщичките по места, рано или късно това ще избие – дали суджук или друго, ще избие. Ние би трябвало да внимаваме доста дали не сме се трансформирали в нещо такова, за което ни упрекват и в случай че не сме – да не го допуснем. Всеки един би трябвало да се замисли – за какво ни избраха преди 10 години, за какво ни връщаха всякога. Всеки би трябвало да си намерения къде има неточност, в това число и аз. В момента най-корумпираните хора приказват за корупция”, добави министър-председателят, представен от телевизия Би Ти Ви.

Борисов продължи с остра рецензия както към членовете на партията, по този начин и към министрите и кметовете, като обърна внимание на текстовете по законопроектите, които се внасят в Народното събрание. В рецензията си той не подмина и министрите.

„ Министрите недоглеждат това, което вкарват в Народното събрание, тъй като си мислят, че Народното събрание ще го поправи. Влизаме в гнездото на осите и Цветанов би трябвало да поставя върховен пилотаж, тъй като обича с водачи да се надговаря, с цел да поправи нелепостите, които сме пускали. Има толкоз недогледани места. Кметовете – направиха ви една дейна акция за санирането, демонстрираха ви 1-2 протекли блока – вас това не ви интересува. Но какво се случи – хиляди блокове санирахме, а вие не отидохте един път да съберете хората да ги питате дали са удовлетворени. В общественото пространство остана, че калпаво сте ги санирали. Ако е правилно – това е извънредно, в случай че не е, за какво не се защитихте”, уточни Борисов.

„ Това ще е огромен конфликт на тъй наречените концепция „ Европа на отечествата” или „ Обединена и интегрирана Европа”. Какво се крие зад тези думи – това са думи, които звучат добре, ние обичаме нашето родно място и ще създадем всичко за него, само че кое е положителното за нашето отечество”, сподели евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев, допълват организациите.

„ Да сме втори е резултат, който не би трябвало да чуваме. ГЕРБ е единна и мощна, тъй като имаме приет водач в Европа - Бойко Борисов. Тази година за нас няма лято, за нас е време за непоклатимост. Можем да я покажем единствено при отличен резултат на европейските избори “, уточни водачът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„ Само след по-малко от 4 месеца ние ще се надигнем пред нашите съграждани, с цел да желаяме още веднъж тяхното доверие на изборите за Европейски парламент, а малко по-късно и на локалните избори. За мен на изборите през тази година не е значимо кой от нас ще бъде евродепутат, кмет или общински консултант, единственият значим въпрос е дали ще покажем на хората, че сме си свършили работата и че вършим живота им по-добър “, сподели столичният кмет Йорданка Фандъкова.

След месец, на 20 февруари завършва срокът за номинацията на новите евродепутати.
„ Убеден съм, че ще застанем извънредно твърдо и мощно зад бъдещата ни листа за евродепутати, ще подкрепим европейското си семейство в ЕНП и водещия ни претендент за предстоящ ръководител на Европейска комисия Манфред Вебер. Със скоростта на F-16 към нова победа “, разяснява кметът на Бургас Димитър Николов.
Управляващата партия има упоритостта да повтори броя на досегашните си представители в Европейския парламент.
На форума в НДК Националният избирателен щаб показа събитията и организационни действия в предизборната акция на ръководещата партия, прецизира още малкия екран.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР