Сериозни кадрови проблеми в лагера на шейховете преди мача с

...
Сериозни кадрови проблеми в лагера на шейховете преди мача с
Коментари Харесай

Сериозни проблеми за Нефтохимик преди мача с ЦСКА 1948

Сериозни кадрови проблеми в лагера на " шейховете " преди мача с ЦСКА 1948. В отбора има четирима контузени футболисти и по всяка възможност старши-треньорът Диян Петков ще попълни групата с юноши.

По време на последния мач, против Хебър, Радослав Апостолов получи комоцио при конфликт с различен състезател и към момента би трябвало да почива. Не е възобновен и Мирослав Радев, който също напусна терена прибързано, със подозрение за повреден менускус. За София няма да отпътува и Ерик Почански.

Нападателят получи контузия в аддуктора по време на подготовка предходната седмица и се нуждае от още време за възобновяване. Капитанът Цветомир Цонков също няма да може да помогне на тима си в сложния дуел с ЦСКА 1958, поради проблеми с кръста.

След зрелищната победа над Хебър /Пазарджик/ в събота, през днешния ден „ шейховете “ възобновиха подготвителния си развой, със занимание на стадиона в Българово. В сряда те ще отпътуват за София, с цел да се изправят против един от водачите в шампионата ЦСКА 1948. Столичният отбор е на втора позиция във краткотрайното класиране, с 27 точки. Нефтохимик заема петата позиция, с 19 точки.

Срещата от 13-тия кръг на Втора лига е на 24-ти октомври /четвъртък/, от 19:00 ч., на Националния стадион „ Васил Левски “. Втора лига 12 кръг, събота 19 октомври  Нефтохимик 2:1краен резулат  Хебър (Пазарджик)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР