Сериозни кадрови проблеми са затрупали Берое в последно време. Във

...
Сериозни кадрови проблеми са затрупали Берое в последно време. Във
Коментари Харесай

Херо се хвана за главата от проблеми в Берое

Сериозни кадрови проблеми са затрупали Берое напоследък. Във всяка линия, с изключение на вратарският пост, има контузени състезатели. На заралии им следва посещение на Дунав в неделя. Двубоят в Русе е от 15:15 часа.

Бранителят Ерол Алкан е напуснал вчерашната подготовка поради травма. Той е почувствал болежка и не е могъл да продължи. Това слага под въпрос наличието му на терена през уикенда, оповестява вестник "Тема Спорт ".

Вариант за негов заместител е Виктор Генев, който се завърна в игра в паузата - в контролата с Ботев Гълъбово. Този сезон Алкан е непреклонен титуляр, като е взел присъединяване в 15 от 16-те турнирни срещи. Бил е измежду стартовите 11 в 14 от тях. През предходната пролет Алкан също беше неизменима част от отбора.

Почти несъмнено за Русе няма да пътува крилото Педро Еуженио. Португалецът през вчерашния ден се готвеше настрана от главната група и няма изгледи да е подготвен за неделя. По-скоро Димитър Димитров-Херо ще реши да запази здравето му.

Този сезон Еуженио не за първи път има здравословни проблеми. Той е записал 12 участия, само че е играл единствено 800 минути и е бил титуляр 10 пъти. Има 3 гола, само че последният му е от 10 август - при 3:1 над Левски на "Герена ".

До огромна степен навън за Дунав е и халфът Карлос Охене. Той е считан за съществена фигура от Херо, само че още не е взел присъединяване в мач под негово управление. Ганаецът е в лазарета от близо два месеца. За последно игра при 0:2 от Черно море на 4 октомври. Преди това беше титуляр 11 пъти.

Мача в Русе пропуща централният нападател Зоран Йосипович, който още не е изцяло възобновен от разтежение. Известни проблеми напоследък са имали също крилото Вандерсон и голмайсторът Мартин Камбуров, само че и двамата би трябвало да са на линия за Дунав.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР