Сериозни кадрови проблеми има Етър преди гостуването на Арда в

...
Сериозни кадрови проблеми има Етър преди гостуването на Арда в
Коментари Харесай

Сериозни проблеми за Етър

Сериозни кадрови проблеми има Етър преди гостуването на Арда в следващия кръг от елита. Мачът е в понеделник, 30 септември, от 17:30 ч. на стадион " Лаута " в Пловдив, където семейства отборът от Кърджали.
 Славия - Етър (Велико Търново) @@@
Не се оправдаха упованията, че нападателят Дани Младенов ще се възвърне за значимия мач. Настоящият голмайстор на шампионата е навън освен за този дуел, само че и за идващото домакинство с Локо (Пд).

" Яни Пехливанов и Румен Руменов също излизат отвън строя след травмите си против Витоша. Фло Боджадж и Никола Колев също са с хронични контузии, Иван Петков още се възвръща. Тъкмо неналичието на 6 съществени играчи повлия на представянето ни против Ботев (Гълъбово). Изключително мъчно ще ни е и в идните два мача с Арда и Локо (Пд), само че това е ситуацията ", разяснява старши треньорът Росен Кирилов.

В тази обстановка той ще добавя групата и с юноши. Етър обаче не отписва мача и се надява да добави точки към актива си.

" Трудно ще е, само че няма да подвигаме бялото знаме. Реално тимът ни ще е по-комплектован чак след паузата в шампионата за мача с Дунав ", добави Росен Кирилов. efbet Лига 11 кръг, понеделник 30 септември  Арда (Кърджали) 17:30предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР