Сериозни финансови загуби е претърпяла Гала в последните почти 5

...
Сериозни финансови загуби е претърпяла Гала в последните почти 5
Коментари Харесай

Разориха Гала! Водещата олекна със 100 бона, за да се спаси от присъда! Мъжът й Стефан бил участник в престъпна банда

Сериозни финансови загуби е претърпяла Гала в последните съвсем 5 години, в които бе подсъдима по дело за клюка и засегнатост, заведено от нейната колежка – уважаваната журналистка Еми Мариянска, научи HotArena.

Водещата на „ На кафе “ се жалвала пред близки, че е олекнала със  100 000 лв. , които хвърлила за адвокатски разноски, с цел да се отърве от присъда, писа „ Ретро “.

Щедростта на телевизионерката и напъните на нейните бранители обаче не дали резултат и както е известно, предходната година тя бе наказана по наказателно дело. Като първа присъда за Гала, на водещата й било наложено административно наказване и смешно ниска санкция. В гилдията обаче станал прочут позорният метод, по който тв водещата се е опитвала да шиканира делото, с цел да го изкара отвън отминалост . Само с помощта на въртелите й делото от най-обикновен се трансформира в безизходен случай, в резултат на което се проточило в цели 18 правосъдни съвещания в продължение на 4 години и 4 месеца.

Гала изпаднала в потрес, когато най-сетне, макар напъните й да бави делото, я осъдили . Като се има поради, че „ закононарушението “ на  водещата е било осъществено на работното й място – в предаването й „ На кафе “, по закон трябвало Съвет за електронни медии да я смъкна от екран най-малко за известно време, само че това не се случило.

Нейният мъж Стефан също е взел участие в схеми . Самият той е бил разследван от службите на реда за присъединяване в рискова незаконна тайфа . Миловидният на пръв взор мъж се оказал мрачен индивид, който изкарвал прехраната си с всевъзможни операции.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР