Сериозната заявка идва от бившия вицепремиер от ГЕРБ Томислав Дончев.

...
Сериозната заявка идва от бившия вицепремиер от ГЕРБ Томислав Дончев.
Коментари Харесай

Дончев този път смята, че качественото управление зависело от силната опозиция

Сериозната поръчка идва от някогашния вицепремиер от ГЕРБ Томислав Дончев. Тя идва на фона на загубата, която Борисовата партия претърпя и на фона на конференции, нападки и обвинявания. Плъзна се обаче по опорката, че по този начин наречените “партии на промяната” имат намерение да ги изолират. Не можело, тъй като това съгласно Дончев (пък и съгласно ГЕРБ) означавало, че се изолират групи от обществото.

“Да кажеш - тези хора, тяхната воля, техните цели, техните желания не ни интересуват. Когато зачеркнеш една партия, когато кажеш – няма да си приказвам с тях – разберете ни добре, ние почтено и отговорно сме подготвени да служим на народа в позиции и това е изцяло достойно”, сподели още Дончев.

Според някогашния вицепремиер при съдружната форма на ръководство било значимо да е ясно кой носи отговорност и защо, тъй като другояче се започвало с “дистрибуцията или разпределението на постове и сфери на въздействие и се завършва този развой с систематизиране на отговорността”.

Дончев напомни, че в диалозите в годините обратно са казвали, че не биха работили с Движение за права и свободи и с левицата, само че това не е пречило в Народното събрание да се води разговор и да има консенсусно гласоподаване на цялата пленарна зала, когато става въпрос за значими решения за страната.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР