Сериозна става връзката на Ваня Щерева с лъвчето Борислав. Младокът

...
Сериозна става връзката на Ваня Щерева с лъвчето Борислав. Младокът
Коментари Харесай

Младото лъвче запозна Ваня Щерева с родата

Сериозна става връзката на Ваня Щерева с лъвчето Борислав. Младокът среща писателката с родата си, научи HotArena. Борислав завежда светската звезда в родния си Асеновград и я показва пред цялото си семейство.

Щерева и някогашният футболист са дружно от съвсем година. Основно се срещат София, само че към този момент прекарват време и в родното място на 25-годишния юнак.  Откакто е с изваяния момък, Щерева напряко сияе и се усеща съвършено, а усмивката не слиза от лицето и. Ваня твърди, че откогато е с Борко, се усеща още по-млада.

Борислав съумява да зариби писателката и певица по новата си огромна страст-кросфит (комбинация от три спорта- лека атлетика, повдигане на тежести и гимнастика).  След като стопира с професионалния футбол, младият мъж се отдава на здрави тренировки. Имена с тях извайва съвършеното си тяло.

От няколко месеца половинката на Щерева я води в залата на собствен другар. Щерева тренира няколко пъти в месеца при най-хубавия другар на Борислав в Асеновград,  писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР