Сериозна родна агитка ще подкрепя българския ас Благой Иванов, който

...
Сериозна родна агитка ще подкрепя българския ас Благой Иванов, който
Коментари Харесай

Солидна българска агитка ще подкрепя Багата срещу Черния звяр в Ню Йорк

Сериозна родна агитка ще поддържа българския ас Благой Иванов, който ще пази трибагреника в една от главните борби за вечерта на UFC 244.

Някои от най-близките до боеца ни някогашни състезатели, другари и ММА запалянковци ще стискат палци онлайн в " Медисън Скуеър Гардън " за своя любим, научи ТОПСПОРТ .
 Снимка 450086
Източник:

Събитието е посочено от редица експерти за най-очакваното през годината.

В главната среща за вечерта Хорхе Масвидал се изправя против Нейтън Диас , като двамата ще спорят за прелюдия особено за тяхната борба нов пояс в най-популярната ММА организация в международен мащаб.

Дарън Тил качва една теглова дивизия и ще се изправи против Келвин Гастелум в междинна категория, Стивън Томпсън ще има за противник Висенте Луке , а конфликтите от картата започват с дуела сред Кевин Лий и Грегър Гилеспи .
 Снимка 358764
Източник:

Багата ще би трябвало да преодолее Дерик Люис във втория мач от програмата.

Ако успее да се оправи с това много съществено предизвикателство, няма да е изненадващо да забележим Благой против някой от първите трима ранкирани в тежка категория още в идната му борба в осмоъгълника.

Срещите от главната бойна карта за вечерта започват в 04:00 часа българско време и ще бъдат излъчени онлайн в ефира на " Макс Спорт 2 ".
 Джо Роугън: Благой Иванов е рисков за всеки конкурент
Джо Роугън: Благой Иванов е рисков за всеки конкурент

" Невероятно е в каква форма се намира "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР