Сериозна оферта от 1 милион евро е била изпратена до

...
Сериозна оферта от 1 милион евро е била изпратена до
Коментари Харесай

Изкушават Левски с оферта от 1 милион евро за Анди Краев

Сериозна оферта от 1 милион евро е била изпратена до Левски за полузащитника Андриан Краев. Не е загадка, че има сериозен интерес към 24-годишния национал от няколко тима от чужбина, което прави продажбата му през лятото все по-реална опция. Въпреки това, треньорският щаб на „ сините “ се стреми да задържи Краев до края на присъединяване на тима в евротурнирите.

Левски към този момент е предложил нов контракт на младия футболист, като това е част от техните старания да задържат най-перспективните си играчи за дълъг интервал от време. В момента Краев има договор с клуба за още една година, само че ползата към него се усилва и от полския тим Видзев Лодз, и от клубове в Дания.

През миналия сезон Краев изигра 30 турнирни мача за „ сините “ и съумя да вкара 2 гола. Той също по този начин взе участие в 2 мача от шампионата за Sesame Купа на България, игра в Суперкупата и беше на терена в три мача от евротурнирите. Неговите мощни представяния го изведоха и до националния тим, където игра на цялостен мач против Сърбия (1:1).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР