Сериозна конкуренция в лицето на свой бивш довереник вече има

...
Сериозна конкуренция в лицето на свой бивш довереник вече има
Коментари Харесай

Бивш довереник на Слави му стана конкурент

 Сериозна конкуренция в лицето на собствен някогашен поддръжник към този момент има Слави Трифонов. Един от най-хубавите му сценаристи - Светослав Митев, уволнен от екипа на Дългия преди години, стартира свое вечерно шоу. От две седмици насам " На стената " се излъчва по ТВ1 в късните часове. Забавното шоу е за разведряване, залага на незлобливия комизъм и леката подигравка.

Продукцията значително е заимствана от " Шоуто на Слави ", защото в по-голямата част от времето Светослав сатирично разяснява настоящи политически тематики от България и света. В предаването Митев кани и по един посетител на епизод. Разликата му с шоуто, откъдето бе изпъден преди 4 години, е, че няма бенд и балет и е на екран през седмица.

Това е следващият опит на Митев да удари някогашния си началник. Преди години сценаристът сътвори две поредни излъчвания " Политкабаре " и " Теория на конспирацията " в друга телевизия. Светослав се радва на зрителски интерес и нищо чудно този път да успее да открадне огромна част от аудиторията на 7/8 ТВ, считат телеманите.

През 2016 година Светльо Митев бе уволнен изненадващо от екипа на сценаристите в " Шоуто на Слави ". През 15-те години, прекарани при Дългия, Митев основава облика на Митко Манафов, два минисериала, както и занимателните скечове " Мамин Сладък ". Уволнението му пристигна като гръм от ясно небе. В медиите циркулираше слухът, че сценаристът и Слави са се скарали поради руса кокона, която е топлила леглата и на двамата. Нелепите клюки бяха отречени от екипа на Трифонов, само че истината за краха на връзките сред двамата шоумени по този начин и не излезе нескрито, написа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР