Сериозна глоба и суперскандал грозят певицата Мария. След като влезе в

...
Сериозна глоба и суперскандал грозят певицата Мария.
След като влезе в
Коментари Харесай

Гущеров устрои клопка на Мария! Ето как ще й вземе хонорара от „Вип Брадър:

 Мария женитба Сериозна санкция и суперскандал грозят певицата Мария.

След като влезе в къщата на „ ВИП Брадър ”, тя бе грубо притисната от някогашния си брачен партньор Християн Гущеров. Той й сложил изискване, че в случай че даже веднъж спомене името му и издаде и най-малката загадка от фамилния им живот, ще й вземе целия хонорар.

Пратил й юристите си, които я принудили да подпише авансово направена нотариална възбрана да приказва за него, за дома му, за метода му на живот и за всичко, което ги е свързвало. Ако тя произнесе и дума, санкцията е 100 хиляди лв..

И освен това. Гущеров си резервира правото, в случай че тя си отвори устата, той също да изнесе кирливите й ризи на показ и цяла България да научи много нелицеприятни пикантерии за нея.

Мария получила „честитката“ в хотела, където изолират играчите преди да влязат в Къщата.

Тя дебнела към този момент своето малко възмездие, само че милионерът я пернал през пръстите и в този момент тя стои като ударена с влажен парцал.

Нико Тупарев и компания пък чакат от нея да опише за какво са се скарали с Гущеров и за какво са се разделили. Над този въпрос висят доста спекулации, въртят се доста догатки, само че и двамата мълчат.

Фактът, че не може да разяснява някогашния си втори брачен партньор, ужасно изнервял певицата. Тя непрестанно пуши цигара след цигара, сграбчва чашата с водка още от сутринта и си проличава, че е напрегната. Прави се на миличка, само че скача като тигрица против всеки, който я настъпи по мазола. В момента е набелязала за собствен зложелател Александра Богданска, защото моделката я номинира за изпъждане.

 Мария цигари За да е в играта и да не я изгонят в действителност, Мария даде воля на нервите си и напсува грозно Алекс.

По този метод разкри нелицеприятни черти от характера си, които крие зад мъркащата и сякаш почтена физиономия.

Явно и в фамилния живот е била сложна за понасяне, или Гущеров има недостатъци, които под паника се опасява да не излязат на показ.

Засега двамата мълчат, само че Марчето скоро ще стане скучна с мълчанието си, защото феновете чакат с неспокойствие да си развърже езика против Гущеров. Може би след няколко седмици ще изхвърчи от предаването с етикета безлична и скучна, считат феновете.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР