Сериозна дискусия, преминаваща от леки подигравки до съвсем сериозни обиди

...
Сериозна дискусия, преминаваща от леки подигравки до съвсем сериозни обиди
Коментари Харесай

Лют спор в нета на тема "Пръскат ли ни от самолет с ковид-19"

Сериозна полемика, преминаваща от леки насмешки до напълно съществени обиди / дебили, промити мозъци, шизофреници и други/, се разгоря в групата " Забелязано в Пловдив " в неделния ден във връзка фотография, постната от пловдивчанка. На нея се виждат бели черти по небето по здрач. Под фотографията има близо 130 коментара, в които много се спори " Пръскат ли ни със аероплан с ковид-19 “.

" Айде, някои отново ги напръскаха “, споделя чистосърдечно консуматор. Други също откриват: " Пръскат ви с ваксини срещу корона, с цел да ви чипират безконтактно. Купувайте противогази и си слагайте шапки от алуминиево фолио, с цел да блокирате сигналите към мозъците ви. Та барем ви пристигна акълът… най-малко малко. “; " Не мога към този момент, ще ви дам моята банкова сметка и като събера 50 000 000 лв., ви давам обещание, че ще ви закупувам хапчета и ще ви ги давам гратис “, " Божеее, не мога да допускам, че го прочетох цялото това. Народът полудява прогресивно. Добре бе, по какъв начин може цялостен живот да си ходил на учебно заведение, да научиш писменост, граматика, език... математика и други комплицирани науки... и най-после да останеш на равнище 4-та група в детската градина, с цел да снимаш аероплан и с мисълта, че те тровят от тях? “

И още доста сходни мнения. Отдолу напълно съществено и " умело “ се дава отговор:

" Явно не четете достатьчно за какво умират хората?! Има публична информация, аутопсии за химичното отравяне водещо до зной и пневмония, показани вьв видео на здравния министър, публични запитвания по този въпрос за пръсканията и всички мьлчат, за какво ли? Пръскат ни и още по какъв начин... “;

“Ако не с имунизацията, то най-малко с напръскване един ден ще страдате от стериалитет и неплодородие, както вие, по този начин и вашите деца! "

А ето и един напълно " необорим и приемлив отговор “, който укротява пристрастеностите: " Скъпи съграждани, чуйте ме деликатно, в случай че желаете да знаете истината.

Аз бях водач от военно - въздушните сили и тъй като бях доста добър, с изключение на пръскането, ми поверяваха и по-важни задания. Веднъж карах Бил Гейтс до Атлантида, на заседание с рептилиите, които живеят там.

Той беше отегчен от дългия полет и ми изиска нещо за пиянство.

Аз си носех едно патронче с домашна анасонлийка, първак 55 %, за масажи.

След като я изсмука, този гадина се открехна и ми разкри целия демоничен проект:

Във имунизациите няма чипове, тъй като всеки може да ги ревизира под микроскоп, също така чипът се обезврежда от компрес с урина, подложен незабавно след убождането. Затова във имунизациите има единствено тежки метали, като графен оксид и алуминий на 3-та степен. Когато човек, чиято кръв е цялостна с такива метали, попадне под въздействието на 5G, те стартират да вибрират.

От вибрациите, порите на кожата се уголемяват и тук идва редът на кемтрейлс. В него се съдържа химически пневмонит, който прониква през порите и провокира затруднено дишане.

И когато човек попадне в болничното заведение, там лекарите-убийци посредством интубирането му вкарват чипа надълбоко в дробовете, където нищо не може да го стигне и никой не подозира.

Последният стадий е включването на ХАРП, който е просто дистанционно управление за чипирани.

След като узнах всичко това, аз напуснах Военновъздушни сили и в този момент го споделям с вас, с цел да ви кажа, че има метод да избегнем този смут.

Аз съм изобретил нано-био вибрационен неутрализатор на чипове, който се конфигурира в третото око и работи с силата на чакрите.

Трябва единствено да съберем 20-30 милиона $, с цел да мога да го пусна в произвеждане, тъй че всеки, който желае да се избави, може още в този момент да направи първата крачка и да отдели известна сума, в името на бъдещето. “

Банкова сметка към момента не е посочена, само че чакаме скоро и това да се случи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР