Сериозна дилема стои пред Славиша Стоянович и компания след дербито

...
Сериозна дилема стои пред Славиша Стоянович и компания след дербито
Коментари Харесай

На Герена вдигнаха мерника на вратаря Полачек

 Кирил Домусчиев скочи по едно и също време на Левски и ЦСКА
Сериозна алтернатива стои пред Славиша Стоянович и компания след дербито с Лудогорец. На “Герена ” подвигнаха мерника на вратаря Мартин Полачек, откакто се издъни при попадението на Лукоки в Разград, когато мазета неприятно топката. Това бе втората му сходна неточност, само че при първата бе отсъдена засада.

Словакът е бил предизвестен още при неумелата му интервенция, която докара до изравнителния гол на Вадуц за 2:2 в реванша на “Герена ”, че би трябвало да усъвършенства формата си, тъй като “сините ” почитатели не простят сходни издънки, написа “Меридиан мач ”. В това се убеди и капитанът Божидар Митрев, който от любим се трансформира в огромен виновник.

Полачек има виновност преди този момент и за попадението на Витоша, само че тогава съотборниците му вкараха 4 гола във вратата на “Тигрите ”. Освен това почитателите недоумяват за какво словакът не излиза по-убедително при центриранията, откакто има такива физически данни.

Сега в Левски би трябвало да умуват дали да оставят Полачек най-малко за един мач във фризера или да продължат да залагат на него, с цел да усети, че треньори и съотборници имат религия в него. Според други информации, на “Герена ” даже се замислят за привличането на нов вратар през зимата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР