Сериозен удар върху Лудогорец“! Шампионът на България почти сигурно загуби

...
Сериозен удар върху Лудогорец“! Шампионът на България почти сигурно загуби
Коментари Харесай

„Лудогорец“ губи вратар за дербито

Сериозен удар върху „ Лудогорец “! Шампионът на България съвсем несъмнено загуби титулярния си вратар Ренан Дос Сантос за дербито с ЦСКА. Стражът е изпитал болки в адукторите преди реванша със „ Зрински “ (1:1) в Лига Европа. Поради тази причина се наложи на пожар да влезе резервата Хорхе Броун.

Ренан ще мине медицински проучвания, с цел да се обясни положението му. Почти несъмнено пропуща семейството на „ алените “ в неделя.

Така под рамката на вратата ще бъде още веднъж Броун. Той позволи неточност срещи „ Зрински “. Тя може да се дължи и на обстоятелството, че Броун няма публични мачове за „ Лудогорец “ от месец май. Тогава стражът пази в три мача, като всички приключиха наедно. Единият от тях бе точно против ЦСКА (0:0).

Освен за своята врата, „ Лудогорец “ би трябвало да мисли и за противниковата, в случай че желае да стопи разликата от ЦСКА. А точно головете липсват на отбора от Разград в последните дуели.

„ Арогантни сме и не оценихме успеха – сподели треньорът на отбора Пауло Аутори след мача в Босна. – За да се завоюва мач с повече голове, би трябвало да вкарваме. Класирахме се напред в Лига Европа, само че това не е задоволително. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР