Сериозен удар ще понесе Септември (Сф) за днешното гостуване на

...
Сериозен удар ще понесе Септември (Сф) за днешното гостуване на
Коментари Харесай

Матурата обърка плановете на Септември

Сериозен удар ще понесе Септември (Сф) за днешното посещение на Монтана. Треньорът на столичани Николай Митов ще би трябвало да попълня групата за мача без част от младоците, на които се дава късмет от началото на сезона.

И те отсъстват не поради травми или санкции. Юношите отпадат поради втората наложителна матура, която е през днешния ден. На нея зрелостниците ще се борят за оценки по предметите, които са свързани с специалностите им.

" Какво да се прави - ще би трябвало да играем този мач и без тях. Имаме проект по какъв начин да се оправим ", разясниха от Септември. Иначе твърдо навън поради травма е Захари Атанасов.  overlay-clever

Както е известно, този дуел е основен и за двата отбора. При нов неуспех столичани ще се сбогуват с опцията за директна промоция за елита. Тимът от " Огоста " пък при триумф ще се приближи най-малко до мястото, което дава право за присъединяване на баража за Първа лига. Освен това, Петър Колев няма проблемите, които среща сътрудника му Николай Митов. Последният обаче познава и кътните зъби на противника. Той бе треньор на Монтана до преди 3 кръга. Митов обаче трябваше да си тръгне от " Огоста " след загубата с 1:3 от Беласица вкъщи. Така се озова още веднъж отпред на Септември, който пък се раздели с Иван Гешев.
 Юношите на ЦСКА повалиха Септември след дузпи и се класираха за младежката Шампионска лига
Юношите на ЦСКА повалиха Септември след дузпи и се класираха за младежката Шампионска лига

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР