Сериозен трус в управлението на Локомотив (Пловдив) е регистриран и

...
Сериозен трус в управлението на Локомотив (Пловдив) е регистриран и
Коментари Харесай

Крушарски поискал анулиране на сделката за Локо

Сериозен трус в ръководството на Локомотив (Пловдив) е регистриран и той е на най-високо в йерархията на клуба. Новият вложител на Адам Сотков е бил известен посредством нотариус, че Христо Крушарски желае да анулира контракта за прехвърлянето на 50% от акциите. Според сътрудниците от “Мач Телеграф ” това слага под въпрос по какъв начин тъкмо ще се устоят “смърфовете ” напролет и по какъв начин ще завършат селекцията си през зимния трансферен прозорец.

Договорката от пролетта бе Крушарски да се отдръпна, а Сотков да поеме ръководството, до момента в който влага в инфраструктурата, както и в развиването на школата на представителния отбор. До този миг обаче сходни вложения не са направени, а единствено е заявено желание за тях.

Според контракта, за чието отменяне към този момент са подхванати първите стъпки, до 31 декември 2022 година, новият притежател е трябвало да извърши избрани условия, с цел да се снабди дефинитивно с акциите. Това обаче не се е случило и контрактът на процедура може да се смята за недействителен.

Все още не е изцяло ясно какво тъкмо значат подхванатите дейности на Христо Крушарски, който към този момент мълчи по въпроса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР