Сериозен скандал се заформи между боеца Нейт Диас и UFC.

...
Сериозен скандал се заформи между боеца Нейт Диас и UFC.
Коментари Харесай

Скандал между UFC и звезда в ММА

Сериозен скандал се заформи сред боеца Нейт Диас и UFC. Звездата от ММА има настоящ контракт с организацията за още един мач и разгласи, че не желае да продължава договора. Боецът от Съединени американски щати разгласи, че най-елитната ММА верига в света го държи пленник.

„ Целта ми е да приключа контракта си, а те се пробват да ме забавят и да ме държат “ разгласи Диас пред MMA Hour. „ Направих каквото мога. Никога не съм желал толкоз доста борби през живота си. Когато се пробвам да ги направя, те не ми дават да си извърша контракта “.

Според Диас UFC са му предложили повече пари с всяка оферта за нов контракт, само че той не се интересува от парите и към този момент просто желае да напусне организацията.

„ За последните шест, седем месеца, когато желая дуел, те ми оферират повече пари. В този стадий от кариерата ми не желая повече пари. Искам да се отделя. Всички, с които желая да се удрям, са употребявани. „ Лека “ и „ полусредна “ са „ рециклирани “ категории. Всички там са „ рециклирани “. Мисля, че все още няма стойностни съперници за мен, по тази причина желая да се отделя от всичко това. Когато времето е вярно и има нова група от бойци, които вършат нещо положително, тогава ще се завърна. Не мисля, че имам какво повече да върша в UFC. Готов съм да продължа “, добавя боецът.

По-малкият от братята Диас има единствено три победи в последните седем срещи. В последната си борба през юни 2021 година загуби със съдийско решение след пет рунда против кандидата в полусредна категория Леон Едуардс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР