Сериозен скандал се разиграва в момента пред районния съд в

...
Сериозен скандал се разиграва в момента пред районния съд в
Коментари Харесай

Не пускат хора в районния съд в Пловдив на публично дело

Сериозен скандал се разиграва сега пред районния съд в Пловдив. Там се гледа делото против артиста Даниел Михайлов и Валентин Караджов, които преди няколко дни хвърлиха 2 яйца при посрещането на здравния министър Костадин Ангелов.

Служители на правосъдна защита и полиция са блокирали постройката и не позволяват външна поддръжка за двамата упрекнати млади мъже. Органите се оправдаха с това, че има нова заповед за влизане, която урежда кой може да участва на делото, предава Фрогнюз.
Опитаха в един миг да пробутат остаряла заповед от времето на изключителното състояние, само че това още повече вбеси хората. Те съзряха опит да се протакат нещата, до момента в който делото тече вътре. „ Обадете се на Пеевски, с цел да ви изясни, че делото е обществено и всеки човек може да участва на него “, изясни протестиращ на охранител.

" Има нова заповед на министъра, която би трябвало да е от 14 май. В момента правите противозаконни дейности. Вие чупите закона. Затова страната е счупена. Тази заповед е невалидна. Искам вашия длъжностен номер, тъй като вие ме спирате. Може да кажете, че сте Петър Стоянов или Румен Радев ", настоя мъж откакто беше донесена нова невалидна заповед. Униформеният изясни, че се споделя Николай Джамгозов.
Хората бяха принудени да се обядат на 4-то районно в Пловдив. " Нарушени са си правата за достъп и напредване. Ще ни съдействате ли или ще се съдим ", сподели един от мъжете по телефона. Всички са изумени на какво съображение се стопират.
След това униформените изкараха описи на хората, които могат да се позволяват до постройката. Накрая при обзор се оказа, че и те са остарели и невалидни.
Даниел Михайлов и Валентин Караджов бяха оставени три дни да прекарат в ареста. Има данни, че едното момче е бито от полицията, строшен му е и телефона. Свидетелство за насилието е съдебно-медицинска експертиза. Валентин е бил обичай от няколко служители на реда, тъй като е отказал да си отключи телефона, твърди медията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР