Сериозен проблем се е стоварил върху главата на бившия треньор

...
Сериозен проблем се е стоварил върху главата на бившия треньор
Коментари Харесай

Сериозни проблеми за Любо Пенев, разпродават негови имоти за над милион лева

Сериозен проблем се е стоварил върху главата на някогашния треньор на ЦСКА и националния тим на България Любослав Пенев. Наставникът е на път да загуби парцели за над 1 милион лв.. Частен правосъден реализатор е оповестил за обществена продажба парцели на Любослав Пенев, които се намират на много апетитно място, оповестява gong. И трите имота, които са оповестени за продажба, се намират в с. Синеморец, община Царево, Бургаска област.

Първият е с повърхност като урбанизирана земя от 4750 (четири хиляди седемстотин и петдесет) кв.м., находящ се в землището на с. Синеморец, община Царево, Бургаска област, в местността Поляните. Началната цена на имота е 380 000 лв..

Вторият парцел е с повърхност като урбанизирана земя от 4443 (четири хиляди четиристотин четиридесет и три) кв.м., находящ се в землището на с. Синеморец, община Царево, Бургаска област, в местността Поляните. Стартовата цена е 355 440 лв..

Третият имот е най-скъп. Той е с повърхност като урбанизирана земя от 4926 (четири хиляди деветстотин двадесет и шест) кв.м., находящ се в землището на с. Синеморец, община Царево, Бургаска област, в местността Поляните. Началната цета е 394 080 лв..

Това значи, че ще бъдат разпродадени парцели на Пенев за повече от 1 милион лв..
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР