Сериозен проблем изниква пред ръководството на Локомотив Пловдив. Той е

...
Сериозен проблем изниква пред ръководството на Локомотив Пловдив. Той е
Коментари Харесай

Локо може да загуби базата си в Тракия

Сериозен проблем изниква пред управлението на Локомотив Пловдив. Той е обвързван с бъдещата подготвителната база за детско-юношеската школа, която се намира в жилищен регион " Тракия ".

Както е известно, клубът получи от Община Пловдив терен от 49 декара, върху който трябваше да бъдат построени стадиони за подготовка на тимовете от " черно-бялата " академия. Според капиталовите проекти от 2020 година градежът на съвременна футболна база щеше да коства 6.35 млн лв..

Разрешителното за градеж бе издадено преди 3 години, а един от притежателите на клуба Христо Крушарски обеща през февруари тази година, че до лятото ще има построени две футболни стадиони. Към този миг обаче теренът е изравнен, само че предстоят изкопни работи за дренаж и чак тогава може да се стартира със същинската работа по игрищата.

Проблемът е, че в случай че до ноември няма нищо издигнато, то Локомотив Пловдив може да загуби мястото за подготвителната база, защото не се съблюдават подписаните контракти, както и поетите задължения и периоди, твърди " Тема спорт ".
Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР